UniFEST este cel mai mare festival studențesc din țară, un proiect de tradiție conceput sub egida Uniunii Studenților din România. Acest eveniment aduce bucurie în rândul studenților încă din anul 2001.

UniFEST a devenit deja tradiție pentru studenții români, desfășurându-se la nivel național, mai exact în 12 centre universitare, cu ajutorul permanent al celor cu sprijinul organizațiilor membre USR.

Festivalul studențesc se întinde pe o perioadă de 11 zile, timp în care studenții au oportunitatea de a se bucura zilnic de activități culturale, spotive, de divertisment, educație nonformală și multe altele.

Prin traininguri si campanii sociale, workshopuri, campionate de fotbal, seri tematice sau conferințe motivaționale, misiunea UniFEST a rămas neschimbată! De 18 ani, festivalul oferă, cu fiecare eveniment, "distracție gratis, nu degeaba"!

Proiectul UniFEST a fost desemnat în anul 2017 "Cel mai bun proiect studențesc" la Gala Tineretului din România, iar anul acesta a primit premiul I la secțiunea Cultură, în cadrul aceleiași gale.

TOP